De inschrijvingen voor de Lifelong Learning Awards 2020 zijn geopend. Met deze prijs honoreert het Lifelong Learning Platform initiatieven die een bijdrage hebben geleverd aan een duurzame samenleving. De deadline voor aanmelden is 31 augustus 2020.


Inschrijvingen voor de Lifelong Learning Awards 2020 geopend

Maak kans op de LLLAwards 2020 

Het Lifelong Learning Platform (LLLP) heeft de aanmelding voor haar jaarlijkse Lifelong Learning Award (LLP) geopend. Het thema van dit jaar is Lifelong Learning For Sustainable Societies. Door middel van deze jaarlijkse prijs wil LLLP drie Europese initiatieven in het zonnetje zetten die op bijzondere wijze hebben bijgedragen aan een duurzame samenleving. Het platform rijkt een prijs uit in drie verschillende categorieën: de toekomst van leren, de toekomst van vaardigheden en duurzaam leren. Een jury zal uiteindelijk bepalen wie er naar huis gaan met de drie LLLAwards 2020. Aanmelden kan tot 31 augustus. De bekendmaking van de prijzen vindt plaats in de Lifelong Learning Week aan het einde van het jaar. 

Context

De organisatie Lifelong Learning Platform (LLLP) zet zich in om de belangen te behartigen van 42 Europese organisaties die actief zijn op het gebied van onderwijs, training en jeugd. In 2016 lanceerde LLLP de LLLAwards. Middels deze prijs hoopt de organisatie leven lang leren en creatieve en innovatieve ontwikkelingen en projecten in Europa onder de aandacht te brengen. Daarnaast geldt de prijs als een inspiratiebron voor nieuw beleid op het gebied van onderwijs, training en jeugd.