Het is weer zover! Op 28 en 29 september zullen de jaarlijkse European Research and Innovation Days plaatsvinden. Ondanks de mogelijkheden voor fysieke evenementen na de pandemie zal het evenement dit jaar opnieuw online plaatsvinden. Aanmelden voor updates over het event is vanaf heden mogelijk.


Meld je aan voor de Europese Research and Innovation Days

Mis het niet!

De Europese Research and Innovation Days, de topconferentie over onderzoek en innovatie (O&I), zal dit jaar op 28 en 29 september online plaatsvinden. Deze editie van het evenement staat in het teken van het vormgeven aan de veerkracht en de strategische autonomie van Europa. Onderwerpen die daarbij onder meer aan bod zullen komen zijn de nieuwe Europese innovatieagenda, het Europese Jaar van de Jeugd en de Horizon Europe-missies. Meld je aan voor updates over het evenement en blijf op de hoogte.

Context

De Europese Research and Innovation Days is een jaarlijks tweedaags evenement van de Commissie waarbij elke keer een ander thema wordt uitgelicht. Het doel is daarbij het samenbrengen van beleidsmakers, onderzoekers, academici en bedrijven om vorm te geven aan de toekomst van onderzoek en innovatie binnen Europa. De editie van vorig jaar stond in het teken van de start van het Horizon Europe programma. Eerdere edities legden de nadruk op de verbinding van O&I met andere beleidsterreinen en het strategische planningsproces voor Horizon Europe.
 

Mede geschreven door Liza Bex