De Commissie vernieuwt het EU financierings- en aanbestedingsportaal. Hiermee wordt het zoeken naar gepaste onderzoeks- en innovatiefinanciering makkelijker.


 Bezoek het nieuwe funding & tenders portaal!

Nieuwe look en functies

Ontdek het nieuwe EU financierings- en aanbestedingsportaal. Het portaal voor geïnteresseerden in Europese onderzoek en innovatiefinanciering heeft een nieuw uiterlijk. Naast enkele esthetische nieuwigheden, beschikt het portaal over een aantal nieuwe/verbeterde functies zoals: nieuwe pagina’s, geavanceerde zoekmogelijkheden, een op maat gemaakte zoekmachine voor financieringsmogelijkheden, geavanceerde filters en een nieuws en evenementensectie. Bekijk deze video voor meer informatie over de nieuwigheden van het portaal.

Context

Het Financierings- en aanbestedingsportaal is het belangrijkste toegangspunt voor financieringsprogramma's en aanbestedingsmogelijkheden die worden beheerd door de Commissie en andere EU-instellingen en -agentschappen. Het portaal is bedoeld voor aanvragers, begunstigden van subsidies, bedrijven die op zoek zijn naar aanbestedingsmogelijkheden, deskundigen en een bredere gemeenschap van burgers, beleidsmakers en investeerders die geïnteresseerd zijn in de resultaten van EU-projecten.