Waarom moet Europa investeren in onderzoek & Innovatie? Dat hoort u in onze webinar op 30 mei. Neth-ER gaat hierover in gesprek met de Europese Commissie aan de hand van twee recent verschenen rapporten. Meld u nu aan voor de webinar.


Uitnodiging webinar: Waarom Europa moet investeren in onderzoek & innovatie

Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor een webinar over Europese investeringen in onderzoek en innovatie.

 

Met Erik Canton (wnd. afdelingshoofd bij DG RTD) en Jan-Tjibbe Steeman (beleidsmedewerker bij DG RTD) gaan we in gesprek over het belang van investeren in onderzoek en innovatie voor Europa en de mogelijkheden om deze investeringen te versterken aan de hand van twee recent verschenen rapporten: ‘Why investing in research and innovation matters for a competitive, green, and fair Europe – A rationale for public and private action’ en ‘The added value of European investments in research and innovation’.

 

Om deze webinar bij te wonen, kunt u zich nu hier aanmelden.

 

Na de presentaties is tijd voorzien om vragen te stellen. Deze webinar is een goede gelegenheid om uw kennis te vergroten, vragen te stellen en in contact te komen met experts op het gebied van onderzoek en innovatie.

 

Erik Canton is deputy chief economist bij DG RTD en waarnemend hoofd van de afdeling Common R&I Strategy & Foresight Service van DG Onderzoek & Innovatie (DG RTD.G.1).

 

Jan-Tjibbe Steeman is beleidsmedewerker gedetacheerd bij de Europese Commissie (door het Nederlandse ministerie van Economische Zaken & Klimaat) bij DG RTD.G.1. Hiervoor werkte hij onder meer voor het Ministerie van EZK in Den Haag bij de directie Innovatie & Kennis.

 

Datum en tijd: 30 mei van 14:00 tot 15:00

Plaats: online (Microsoft Teams)