Hou je van schrijven, ben je geïnteresseerd in de Europese actualiteit en wil jij je inzetten voor het Nederlandse kennisveld? Solliciteer dan voor 8 november op de functie van beleidsstagiair! Elk half jaar zoekt Neth-ER stagiairs die in Brussel, het hart van de EU, stage willen lopen. Is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Dan horen wij graag van jou! Wie weet word jij onze nieuwe stagiair voor het voorjaar 2022.


Word jij onze nieuwe beleidsstagiair?

Solliciteer nu!

Bij Neth-ER hebben de Nederlandse publieke kennisinstellingen – op het gebied van onderwijs, onderzoek en innovatie – hun krachten gebundeld om zich zo goed mogelijk te positioneren in de Europese Unie. Hierdoor kunnen zij snel inspelen op de Europese beleidsontwikkelingen en zo hun stem laten horen. Het is aan Neth-ER om het kennisveld goed te informeren en hun belangen uit te dragen in de EU. Als stagiair ben jij hierin onmisbaar! Wij zoeken iemand die:

  • studeert aan een hogeschool of universiteit;
  • gemotiveerd is om voor het Nederlandse kennisveld te werken;
  • affiniteit heeft met de Europese Unie en graag in Brussel wilt werken;
  • schrijven leuk vindt en de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst;
  • vijf maanden voltijds relevante werkervaring wil opdoen

Wij bieden een perfecte stageplek om jezelf te ontplooien binnen een klein en dynamisch team, met goede begeleiding voor je persoonlijke ontwikkeling. Daarbij is er ruimte voor een eventuele afstudeerscriptie. Verder bieden we een aantrekkelijke vergoeding van 550 euro per maand. Ben je enthousiast geworden? Ga dan naar deze link om te solliciteren! De vacature is open tot 8 november 2021 en beslaat de periode februari 2022 tot en met juni 2022.