De Commissie is in het kader van de ErasmusDays benieuwd naar uw Erasmus+ project. De Erasmusdagen 2022 vinden van 13 tot en met 15 oktober plaats en staan in het teken van de 35e verjaardag van het Europese onderwijsprogramma. Alle organisaties die betrokken zijn bij Erasmus+ projecten zijn welkom om een evenement te organiseren. Aanmelden kan via het Nationaal Agentschap Erasmus+.


Meld uw project aan voor de ErasmusDays van 13 tot 15 oktober!

35 jaar Erasmus+!

Het is vanaf nu mogelijk uw Erasmus+ projecten aan te melden voor de ErasmusDays 2022. Deze dagen staan in het teken staan van 35 jaar Erasmus+ en vinden plaats door heel Europa op 13, 14 en 15 oktober. Het idee is om Erasmus+ projecten in het zonnetje te zetten en de voordelen van mobiliteit uit te lichten. Geselecteerde projecten krijgen de kans om meer over hun project te vertellen. Aanmelden van uw evenement voor de ErasmusDagen kan via het Nationaal Agentschap Erasmus+.

Context

De ErasmusDagen zijn sinds het vorige jubileum van Erasmus in 2017 een jaarlijks terugkerend evenement. Naast het 35 jarig jubileum van Erasmus, is de editie van dit jaar extra speciale vanwege het Europese jaar van de jeugd. Afgelopen jaar werden er 5.670 evenementen in 67 landen georganiseerd.