Voor het Europees Defensiefonds (2021-2027) is de Commissie op zoek naar deskundigen op het gebied van defensie, cyber, ruimtevaart, digitale transitie en energie, voor de evaluatie van voorstellen. Gedurende de gehele programmaperiode kunt u zich aanmelden. 


Word evaluator voor het Europees Defensiefonds!

Evaluatietalent? Commissie zoekt u!

De Commissie is op zoek naar experts voor de evaluatie van voorstellen binnen het Europees Defensiefonds. Ook het beoordelen van ethische en budgetgerelateerde aspecten van voorstellen is onderdeel van de taakomschrijving. Geïnteresseerden met deskundigheid op het gebied van defensie, cyber, ruimtevaart, digitale transitie en energie kunnen zich via deze link aanmelden. De aanmeldperiode loopt door tot 1 december 2027.

Context

Om projecten succesvol te kunnen controleren en evalueren, heeft de Commissie regelmatig experts van buitenaf nodig. Geïnteresseerden kunnen zich gedurende de volledige duur van de programmaperiode, die van 2021 tot 2027 loopt, aanmelden als expert voor alle EU-programma’s. Meedoen als onafhankelijk expert kan mogelijk nieuwe inzichten opleveren die van nut kunnen zijn bij het indienen van toekomstige projectaanvragen. Het Europees Defensiefonds is opgezet om onderzoekssamenwerking in de EU op het gebied van defensie te stimuleren.